GoByBike Rahoitus on paras tapa työsuhdepyörien rahoittamiseksi

GoByBike Rahoitus tarjoaa perinteisiä ratkaisuja sujuvamman kokonaispalvelun

Oman rahoitusyhtiön ja erityisesti pyöräetuun suunniteltujen rahoitusprosessien avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin kuin yksikään toinen rahoitusyhtiö Suomessa.

Tutustu tarkemmin GoByBike Rahoitukseen

Laskutus kätevästi koontilaskulla kuukausittain

Laskutamme vuokratut työsuhdepyörät kuukauden etukäteen yhdellä sähköisellä koontilaskulla. Laskulta löydätte eriteltynä käyttäjäkohtaisesti jokaisen vuokratun työsuhdepyörän.

Uusista vuokratuista pyöristä laskutamme ensimmäisen kuukauden vuokran jälkikäteen, jotta kaikki saadaan yksinkertaisesti järjestettyä yhdellä laskulla. Mikäli työntekijälle tarjotaan pyöräetu osana kokonaispalkkaa, kannattaa palkasta tehtävät vähennykset aina toteuttaa kuukausittaisen palkkaraportin perusteella. Tiedot ovat laskun kanssa aina yhtenäiset, mutta palkkaraportti on laadittu palkkahallinnon tarpeet huomioiden.

Laskun eräpäivä on aina kuukauden 1. päivä ja maksuehto on 21 päivää eli saatte laskun aina vähintään kolme viikkoa ennen eräpäivää.

Laskutus kustannuspaikoittain tiliöinnin helpottamiseksi

Lähettämämme laskut on aina eritelty kustannuspaikoittain, jotta laskujen tiliöinti on teille mahdollisimman helppoa.

Käytämme sähköistä laskutusta ja lähettämämme verkkolaskusanoma sisältää tiliöntiehdotuksena aina kustannuspaikkatiedon. Tieto lähetetään laskurivitasolla hyödyntäen verkkolaskusanoman kenttää . Useimmat talousjärjestelmät tukevat käyttämäämme verkkolaskustandardia, joten halutessanne saatte laskun tiliöinnin kustannuspaikoittain automaattisesti talousjärjestelmäänne laskun mukana.

Yksinkertainen ja nopea sopimuksen siirto

Työntekijän vaihtaessa työpaikkaa ylivoimaisesti helpoin ja paras vaihtoehto kaikille osapuolille on siirtää työntekijän vuokrasopimus uudelle työnantajalle. Oman rahoitusyhtiömme avulla sopimussiirto on erittäin helppo ja nopea toimenpide, jonka saamme järjestettyä muutamassa tunnissa ilmoituksen vastaanottamisesta.

Pyöräedun yleistyessä sopimuksen siirtämisestä on tulossa ensisijainen vaihtoehto työntekijän vaihtaessa työpaikkaa. Noin 20% kaikista vuokrasopimuksista siirretään tai päätetään ennen sopimuskauden alkuperäistä päättymisaikaa, joten siirtoprosessin sujuvuus on yksi tärkeimpiä pyöräetuun liittyviä toimenpiteitä.

Lunastushinnat kesken vuokrakauden etukäteen tiedossa

Ainoana työsuhdepyöriä rahoittavana toimijana jokaisessa vuokrasopimuksessamme on läpinäkyvästi ilmoitettu lunastushinta pyörälle myös kuukausittain vuokrakauden ajalle. Näin työntekijä aidosti tietää etukäteen lunastushinnan kuukausittain, mikäli hän pyöräetupolitiikassa määriteltyjen ehtojen perusteella on velvoitettu lunastamaan pyörän.

Pyöräedun erikoisuus on, että noin 20 % kaikista työsuhdepyörien vuokrasopimuksista päättyy ennen alkuperäistä vuokrasopimuksen päättymisajankohtaa. Vuokrasopimuksen siirto uudelle työnantajalle on aina kaikille osapuolille helpoin ja paras vaihtoehto, mutta aina tämä ei tule kysymykseen ja työntekijän kannattaa lunastaa pyörä itselleen. Lunastushintaa käytetään myös, mikäli uudella työnantajalla on jokin muu palveluntarjoaja käytössä ja pyörä siirretään toiselle palveluntarjoajalle.

Pyörän lunastushinta kesken sopimuskauden on yksi tärkeimmistä tekijöistä pyöräedun rahoituksen sopimusehdoissa.

Skaalautuva rahoitusprosessi

Olemme kehittäneet oman pitkälle automatisoidun rahoitusjärjestelmän ja pyöräetuun suunnitellut rahoitusprosessit, joiden avulla sopimusten käsittelynopeutemme on jopa 10 kertaa nopeampi kuin perinteiset leasingrahoitusyhtiöt.

Pystymme käsittelemään tarvittaessa tuhansia työsuhdepyörien vuokrasopimuksia vuorokauden aikana. Tämä mahdollistaa aidosti skaalautuvan rahoitusjärjestelyn, jossa pyöräliike saa maksunsa ja työntekijä työsuhdepyöränsä nopeasti ilman ongelmia.

Nopea sopimusten käsittelyKehittämämme teknologian avulla pystymme käsittelemään vuokrasopimukset muutamissa minuuteissa eikä käsittelyaika viivästytä työntekijöidenne työsuhdepyörien toimituksia.
Reilut ja pyöräetuun soveltuvat sopimusehdotToisin kuin perinteisillä leasing-rahoitusyhtiöillä GoByBike Rahoituksen ehdot on luotu pyöräedun tarpeet huomioiden. Ainoana pyöräedun rahoittajana sopimusehdoissamme on kaikissa tilanteissa määritelty muun muassa työntekijän ensisijainen oikeus pyörän lunastukseen. Tällä tavoin pystymme turvaamaan työntekijän aseman esimerkiksi tilanteessa, jossa työnantaja menisi konkurssiin tai mitä jotain muuta odottamatonta tapahtuisi. Perinteisen leasing-rahoituksen ehdoissa tällaisissa tilanteissa pyörä realisoidaan ja työntekijä menettää kerryttämänsä hyödyn pyöräedun käytöstä.
Monikanavainen asiakaspalvelu nopeasti tavoitettavissa

Toimimme työntekijöidenne ensisijaisena kontaktina myös kaikissa rahoitukseen ja vuokrasopimuksiin liittyvissä asioissa. Ystävällinen ja nopea asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9-17.

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa

  • Sähköpostilla
  • Puhelimitse
  • Verkkosivuilta löytyvän Chatin kautta
  • WhatsApp viestillä
  • Tekstiviestillä

Oman rahoitusyhtiömme etuna on, että pystymme aina järjestämään kaikki asiat heti eikä meidän tarvitse erikseen selvittää asioita erillisen leasingrahoitusyhtiön kanssa. Monesti ulkopuolinen rahoitusyhtiö mutkistaa asioita melkoisesti, kun sopimuksen ehtoja ei yleensä ole laadittu pyöräedun erikoistilanteita huomioiden.

Pyöräetu, hallinnointi ja rahoitus helposti yhdeltä luukultaAinoana pyöräedun palveluntarjoajana tarjoamme kokonaisratkaisun työnantajille. Oman rahoitusyhtiömme avulla pystymme tarjoamaan pyöräedun ja hallinnoinin lisäksi myös rahoituksen palvelut yhdestä ja samasta paikasta. Näin asiat hoituvat nopeasti ja yhdellä kerralla asiakaspalvelumme kautta.
Kuukausittainen raportointi palkkahallintoon

Kuukauden palkkaraportti valmistuu aina kuukauden ensimmäinen päivä ja löydätte sen työnantajan portaalista. Lähetämme myös palkkaraportin kuukauden ensimmäinen päivä sähköpostilla palkkahallinnon yhteyshenkilöillenne.

Palkkaraportissa on selkeästi eritelty:

  • kuukauden aikana alkavat uudet pyöräedun käyttäjät, joille tulee lisätä pyöräetu palkkajärjestelmään
  • edellisen kuukauden loppuun päättyneiden pyöräetujen käyttäjät, joilta tulee poistaa pyöräetu palkkajärjestelmästä
  • kaikki kuukauden aikana aktiiviset pyöräedut

Palkkaraportista löytyvät aina käyttämänne työntekijätunnus, työntekijän kustannuspaikka sekä muut raportoinnin lisätiedot, mikäli olette ne ilmoittaneet vuokrasopimuksen yhteydessä tai työnantajaportaalin kautta.

Vuokravastuuraportit ilmaiseksi vuorokaudessa

Tilinpäätöstä tai muuta virallista toimenpidettä varten vaadittavat vuokravastuuraportit saatte aina vuorokaudessa asiakaspalvelumme kautta. Lähetämme kaikille asiakkaillemme automaattisesti vuokravastuuraportit heti vuoden vaihtumisen jälkeen, jotta ne ovat teillä valmiina tilinpäätöstä varten.

Vuokravastuuraporttien laatimisesta tai toimittamisesta emme veloita mitään.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelelee arkisin klo 9-17

👋

Eikö teillä vielä tarjota pyöräetua?

Tilaa työnantajan tietopaketti pyöräedusta

Lähetämme päätöksenteon tueksi tarvittavat materiaalit sähköpostilla.
Tarvittaessa saat helposti välitettyä sähköpostin työpaikkasi henkilöstöeduista vastaavalle työkaverillesi.