Tarjoa pyöräetu työntekijöillenne

Ainutlaatuinen palvelumme tekee pyöräedun tarjoamisesta helppoa

Pyöräedun tarjoaminen parantaa henkilöstönne hyvinvointia, on rekrytointivaltti ja sitouttamistekijä sekä merkittävä vastuullisuusteko, joka tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden liikkua terveellisemmin ja ekologisemmin.

GoByBike on enemmän kuin pyöräetu

Palvelussamme yhdistyy työntekijöille paras työsuhdepyöräkonsepti, työnantajalle ylivertainen hallinnointipalvelu sekä markkinoiden tehokkain rahoitusratkaisu.

 • GoByBike Työsuhdepyörä

  GoByBike Työsuhdepyörä

  Tarjoamme työntekijöillenne parhaan ja riskittömimmän työsuhdepyöräkonseptin. Pyörän hankinta onnistuu nopeasti ja helposti yli 450 kumppaniltamme Suomessa ja EU-alueella. Sopimusehtomme ovat työntekijöillenne reilut ja selkeät. Vuokraan sisältyvä GoByBike Superturva kattaa pyörän yli rahoituksen jäännösarvon turvaten työntekijänne aseman varkaus-, ilkivalta ja vahinkotilanteissa.

 • GoByBike Hallinnointi

  GoByBike Hallinnointi

  Hallinnointipalvelumme tekee pyöräedun tarjoamisesta työnantajalle helppoa ja vaivatonta. Toimimme pyöräetuun liittyvissä asioissa henkilöstöhallinnon ulkoistettuna jatkeena ja hoidamme puolestanne kaikki pyöräetuun liittyvät asiat suoraan työntekijöidenne kanssa. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee niin teitä kuin työntekijöitänne arkisin klo 9-17 puhelimitse, sähköpostilla, chatissa ja WhatsAppissa.

 • GoByBike Rahoitus

  GoByBike Rahoitus

  Olemme kehittäneet erityisesti työsuhdepyörien tarpeisiin suunnitellun rahoitusratkaisun, joka mahdollistaa jopa kymmenen kertaa perinteistä leasingrahoitusta nopeammat käsittelyajat ja pyöräedun suuriin sesonkivoluumeihin skaalautuvan rahoitusmallin. GoByBike Rahoituksen avulla työsuhdepyörien rahoitus ei muodostu esteeksi työntekijöidenne pyörähankinnoille.

Suomen suurin ja luotetuin palveluntarjoaja

Olemme hankkineet asiakkaillemme työsuhdepyöriä jo yli 33 miljoonalla eurolla

 • 1 606 Työnantajaa asiakkaana
 • 136 000 Työntekijää edun piirissä
 • 12 190 Toimitettua työsuhdepyörää
Tilaa työnantajan tietopaketti

Tilaa työnantajan tietopaketti

Kaikki mitä sinun tulee tietää pyöräedusta

Sähköpostiisi saapuvan tietopaketin avulla saat nopeasti kokonaiskuvan verovapaasta pyöräedusta ja siihen liittyvistä tärkeistä asioista.

Yli 1 600 työnantajaa tarjoaa pyöräedun avullamme

Esimerkiksi seuraavat työnantajat luottavat meihin

 • Päivi Savilampi-Oikkonen, Lappeenrannan kaupunki Päivi Savilampi-Oikkonen
  Henkilöstöjohtaja
  Lappeenrannan kaupunki

  GoByBiken ainutlaatuinen ja loppuun asti mietitty palvelu oli luonteva valita: palvelukonseptissa on kaikki kohdillaan ja se on äärettömän helppo ottaa käyttöön.

 • Elina Yrttiaho, Fingersoft Elina Yrttiaho
  HR Manager
  Fingersoft

  Hallinnollisesti prosessi on hyvin yksinkertainen eikä se vaadi työantajalta paljon työtä, kun etupolitiikka on määritelty ja henkilöstölle viestitty.

 • Antti Huhta, Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä Antti Huhta
  Talouspäällikkö
  Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä

  Valitsimme GoByBiken konseptin, koska se on selkein ja yksinkertaisin. Laaja yhteistyöyritysten verkosto on ehdoton plussa.

 • Minna Tornberg, Valamis Minna Tornberg
  HR Specialist
  Valamis

  Pyöräetu vastaa yrityksemme arvoihin, joista yksi on vastuullisuus. Hallinnolliselta puolelta katsottuna kaikki on toiminut hyvin ja vastauksia on saatu nopeasti.

Lisätietoja työnantajalle

Löydät alta myös yhteystietomme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Näin pyöräetu toimii työnantajalle

Näin pyöräetu toimii työnantajalle

Yleensä pyöräetu tarjotaan vähentämällä edun arvo työntekijän bruttopalkasta. Näin pyöräedun tarjoaminen on työnantajalle edullista työntekijän hyötyessä silti merkittävästi edun verovapaudesta.

Lue lisää

Pyöräedun palkkahallinto

Pyöräedun palkkahallinto

GoByBike-pyöräedun arvo on aina 100 €/kk, mikä tekee pyöräedun palkkahallinnosta yhtä helppoa kuin matkapuhelinedun hallinnointi. Saatte kuukauden ensimmäisenä päivänä selkeän palkkaraportin, jonka avulla on nopeaa päivittää edun alkaessa tai päättyessä tarvittavat tiedot palkkajärjestelmään.

Lue lisää

Kustannukset työnantajalle

Kustannukset työnantajalle

Yleisin käytäntö on, että pyöräetu tarjotaan osana työntekijän palkkaa eli käytännössä edun arvo (100 €/kk) vähennetään työntekijän bruttopalkasta. Tällöin työnantajan kustannukseksi jää pyöräedun tarjoamisesta ainoastaan toimisto- ja käsittelykulu, joka on 15 €/pyörä/kk (sis. alv 24%).

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset pyöräedusta

Työnantajien yleisimmät kysymykset

Velvoittaako pyöräedun käyttö työmatkojen kulkemiseen pyörällä? Vaikuttaako pyöräedun käyttö muihin luontoisetuihin? Miten työnantajan pyöräetupolitiikka kannattaa määritellä? Mitä tapahtuu, jos työsuhde päättyy tai palkanmaksu keskeytyy kesken vuokrakauden? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin olemme keränneet teille valmiit vastaukset.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-17

Haluatko kuulla lisää pyöräedusta?

Osallistumalla suosittuun työnantajille tarkoitettuun Teams-webinaarin saat 45 minuutissa kokonaiskuvan verovapaasta pyöräedusta ja palvelustamme, sekä pääset esittämään kysymyksiä asiantuntijoillemme. Jo yli 3500 ylimmän johdon ja henkilöstöhallinnon ammattilaista on osallistunut webinaariimme.

Ilmoittaudu webinaariin

Seuraavat webinaarit


To 23.03. klo 15.00 - 15.45 Ilmoittaudu


Ma 27.03. klo 14.30 - 15.30 Ilmoittaudu


Ti 28.03. klo 09.00 - 09.45 Ilmoittaudu


To 30.03. klo 11.00 - 11.45 Ilmoittaudu