GoByBike Hallinnointi tekee pyöräedun tarjoamisesta vaivatonta

GoByBike Hallinnoinnin avulla pyöräetu kuormittaa lihaksia, ei henkilöstöhallintoa

Anna meidän hallinnoida pyöräetu puolestanne. Toimimme työntekijöillenne ensisijaisena kontaktina niin hoidamme kaiken työntekijöiden kysymyksistä aina työsuhteen päättymisjärjestelyihin ja pyöräetupolitiikkanne allekirjoitusten hallinnointiin puolestanne.

Hallinnointipalvelumme laatu ja laajuus tekee pyöräedun tarjoamisesta vaivatonta

Olemme kehittäneet skaalautuvan teknologian ja palveluprosessit, joiden avulla pystymme tarjoamaan ylivertaisen palvelukokemuksen asiakkaillemme.

 • Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu

  Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu

  Tarjoamme niin työnantajille kuin työntekijöille asiakaspalvelun, jossa kaikki asiat hoituvat nopeasti ja sujuvasti. Huhtikuussa 2022 kuumimman pyöräsesongin aikana asiakaspalvelumme vastasi puheluihin keskimäärin 13 sekunnissa.

 • Työsuhteen muutostilanteet vaivattomasti

  Työsuhteen muutostilanteet vaivattomasti

  Yli 20 % kaikista vuokrasopimuksista päättyy ennenaikaisesti työsuhteen päättymisen johdosta. Me järjestämme pyöräetuun liittyen asiat työntekijänne kanssa ja ilmoitamme teille, kun loppupalkka voidaan maksaa.

 • Yksinkertainen palkkahallinto

  Teemme palkkahallinnosta yksinkertaista

  Meillä pyöräedun arvo on aina 100 €/kk, jotta palkkahallinnossa pyöräetu voidaan käsitellä jatkuvana etuna. Lähetämme kuukauden 1. päivä palkkaraportin, jonka avulla uudet edun käyttäjät on helppo aktivoida ja päättyneet pyöräedut poistaa palkkajärjestelmästä.

Tutustu tarkemmin GoByBike Hallinnointiin

Monikanavainen asiakaspalvelu työntekijöillenne

Toimimme työntekijöidenne ensisijaisena kontaktina kaikissa pyöräetuun liittyvissä asioissa. Ystävällinen ja nopea asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9-17.

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa

 • Sähköpostilla
 • Puhelimitse
 • Verkkosivuilta löytyvän Chatin kautta
 • WhatsApp viestillä
 • Tekstiviestillä
Ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu työnantajalle

Tarjoamme työnantajille erillisen asiakaspalvelukanavan, jonka kautta saatte nopeasti vastaukset kaikkiin pyöräetuun liittyviin tilanteisiin oli kyse sitten työsuhteen päättymisestä, palkkaraportoinnista, laskutuksesta tai mistä tahansa muusta asiasta. Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9-17.

Työnantajia palvelemme

 • Sähköpostilla
 • Puhelimitse
 • Sivustolta löytyvän Chatin kautta
Työnantajaportaali ja sopimusarkisto

Olemme kehittäneet työnantajille portaalin, josta löytyy yhdestä paikasta kaikki pyöräetuun liittyvät asiat. Työnantajaportaalin avulla pyöräedun hallinnointi on erittäin helppoa.

Työnantajaportaalista löydätte

 • Sopimusarkiston
 • Palkkahallinnon raporttihistorian
 • Laskuhistorian
 • Julkaisumateriaalit
 • Uutiset ja päivitysilmoitukset

ja voitte helposti tehdä esimerkiksi

 • ilmoituksen työntekijän työsuhteen muutoksesta sopimuksen päättämiseksi
 • ilmoituksen työntekijän siirtymisestä toiseen yhtiöön konsernin sisällä
 • muutoksen työntekijän kustannuspaikka- tai raportointitietoihin
Työnantajan pyöräetupolitiikan laatiminen

Pyöräetupolitiikka on työntekijän ja työnantajan välinen dokumentti, jossa määritellään edellytykset ja ehdot työsuhdepyöräetuun sekä työnantajakohtaiset käytännöt etuun liittyen. Pyöräetupolitiikassa on tärkeä määritellä mm. työntekijän oikeus polkupyöräetuun, edun vaikutus palkkaan sekä toimintatavat työsuhteen muutostilanteissa.

Laadimme puolestanne pyöräetupolitiikan ja lähetämme sen teille tarkasteltavaksi. Mikäli haluatte muutoksia ehdottamaamme pyöräetupolitiikkaan, niin ilmoittakaa vain toivomistanne muutoksista meille ja toteutamme toivomamme päivitykset.

Seuraamme aktiivisesti keskustelua, ohjeita ja säännöksiä pyöräetuun liittyen ja olemme teihin yhteydessä, mikäli mielestämme pyöräetupolitiikkaanne kannattaisi näiden perusteella päivittää.

Pyöräetupolitiikan allekirjoitusten hallinnointi

Laadittuamme pyöräetupolitiikkanne viemme sen sähköiseen allekirjoituspalveluun ja hallinnoimme työntekijöidenne sähköisiä allekirjoituksia puolestanne. Pidämme huolen, että ennen työsuhdepyörän vuokrasopimuksen lähettämistä työntekijänne on allekirjoittanut pyöräetupolitiikkanne ja näin sitoutunut kirjallisesti työnantajan ehtoihin ja käytäntöihin pyöräedun hyödyntämiseen liittyen.

Allekirjoitetut pyöräetupolitiikat löydätte kätevästi työnantajaportaalista sekä saatte niistä aina myös kopion sähköpostitse.

Pyöräedun raportointi palkkahallinnolle kuukausittain

Palkkaraporttimme valmistuu aina kuukauden ensimmäinen päivä, jotta palkkahallintonne ehtii saada sekä uudet että sopimuksensa päättäneet pyöräedun käyttäjät syötettyä palkkajärjestelmään hyvissä ajoin. Lähetämme palkkaraportin ilmoittamiinne sähköpostiosoitteisiin ja löydätte sen myös työnantajaportaalistamme.

Teillä on mahdollisuus ilmoittaa vuokrasopimuksille käyttämänne työntekijätunnuksen, kustannuspaikan ja mahdolliset muut lisätiedot, jotka löydätte aina myös palkkahallinnon raporteilta. Näin palkkahallinnon työ on helppoa eikä vie kuin hetken uuden työntekijän ottaessa pyöräedun käyttöön.

Selkeä pyöräedun käyttöönoton ohjeistus palkkahallinnolle

Olemme laatineet palkkahallinnolle selkän ohjeistuksen. Ohjeistuksen avulla pyöräedun käyttöönotto sujuu myös palkkahallinnolle sujuvasti ja pyöräetu tulee kerralla määriteltyä oikein palkkajärjestelmäänne, jotta ilmoitukset Tulorekisteriin menevät varmasti oikein.

Jo yli 1500 työnantajaa on ottanut pyöräedun käyttöön laatimiemme ohjeiden perusteella. Asiakaspalvelumme auttaa aina kaikissa kysymyksissä ja mahdollisissa erikoisemmissa palkkahallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Materiaalit ja ohjeet pyöräedun julkaisuunPalvelusopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saatte meiltä kaikki tarvittavat materiaalit, jotta pyöräetu on helppoa julkaista henkilöstöllenne. Voitte ilman muuta halutessanne muokata viestit ja materiaalit sopimaan omaan viestintäänne. Kaikki materiaalit löytyvät myös ruotsiksi ja englanniksi. Mikäli teillä on erikoistoiveita, niin asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa.
Infotilaisuudet pyöräedusta työntekijöillenneJärjestämme säännöllisesti asiakkaidemme työntekijöille infotilaisuuksia pyöräedusta Teams-webinaareina. Liityttyänne palveluun kutsumme myös työntekijänne osallistumaan infotilaisuuteen, jotta pyöräetu tulee kaikille tutuksi ja työntekijänne pääsevät myös esittämään omia kysymyksiään suoraan asiantuntijoillemme. Mikäli teillä on yli 100 työntekijää, niin voimme myös halutessanne järjestää teille oman yrityskohtaisen julkaisu- ja infotilaisuuden.
Varkaus- ja vahinkotilanteiden käsittely ja korvaushakemuksetMikäli työntekijänne työsuhdepyörä varastetaan tai se vaurioituu korvausehtojen mukaisesti, niin laadimme työntekijän kanssa yhteistyössä korvaushakemuksen vakuutusyhtiölle. Korvaushakemuksen laatiminen onnistuu yleensä arkipäivässä ja korvauspäätöksen vakuutusyhtiöltä saamme lähtökohtaisesti kahden arkipäivän aikana. Näin ikävissäkin tilanteissa asiat saadaan nopeasti ratkaistua ilman työnantajan osallistumista korvausasian edistämiseen.
Sujuva pyörätilausten reklamaatioprosessiVälillä pyörätilauksiin liittyen tulee eteen tarve reklamoida toimitetusta pyörästä. Olemme työntekijän apuna ja yleensä järjestämme reklamaation suoraan pyörän toimittaneen pyöräliikkeen kanssa. Näin reklamaatiot saadaan nopeasti järjestettyä ja työntekijänne työsuhdepyörä joko korjattua tai vaihdettua.
Työsuhteen muutostilanteiden järjestäminen työntekijän kanssaJopa joka viides pyöräetu päättyy ennen vuokra-ajan päättymistä työntekijän työsuhteen muutostilanteeseen. Tarvitsemme työnantajalta vain ilmoituksen työntekijän työsuhteen muutoksesta, jonka jälkeen hoidamme pyöräedun osalta sopimuksen päättämiseen liittyvät asiat suoraan työntekijän kanssa.
Nopeat sopimussiirrot työnantajien välilläTyöntekijän vaihtaessa työpaikkaa ylivoimaisesti helpoin ja paras vaihtoehto kaikille osapuolille on siirtää työntekijän vuokrasopimus uudelle työnantajalle. Oman rahoitusyhtiömme avulla sopimussiirto on erittäin helppo ja nopea toimenpide, jonka saamme tehtyä muutamassa tunnissa ilmoituksen vastaanottamisesta.
Lunastusten tai palautusten hallinnointi pyöräedun päättyessä

Pyöräedun päättyessä työntekijä yleensä lunastaa työsuhdepyöränä olleen pyörän itselleen. Laskutamme lunastushinnan suoraan työntekijältä ja järjestämme sopimuksen päättymisen ilman tarvetta työnantajan osallistumiselle. Työntekijällä on aina myös oikeus palauttaa työsuhdepyörä sopimuksen päättyessä ja palautuksenkin osalta hoidamme järjestelyt suoraan työntekijänne kanssa.

Työnantaja saa aina palkkaraportissa ilmoituksen myös päättyneistä pyöräeduista, jotta palkkahallinto saa helposti poistettua pyöräedun näiden työntekijöiden käytöstä palkkajärjestelmässä.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelelee arkisin klo 9-17

👋

Eikö teillä vielä tarjota pyöräetua?

Tilaa työnantajan tietopaketti pyöräedusta

Lähetämme päätöksenteon tueksi tarvittavat materiaalit sähköpostilla.
Tarvittaessa saat helposti välitettyä sähköpostin työpaikkasi henkilöstöeduista vastaavalle työkaverillesi.