GoByBike Pyöräetu

GoByBike Työsuhdepyörä turvaa työntekijän aseman tinkimättä säästöstä

Työsuhdepyöräkonseptimme tarjoaa rajattoman valinnan vapauden ja huomioi kaikki erilaiset tilanteet, joita työntekijälle voi pyörän vuokra-aikana tulla eteen. Näin työntekijän asema on avullamme aina turvattu.

Suomen suosituin pyöräetu erottuu edukseen

Pyöräetumme on suunniteltu alusta loppuun työntekijöidenne etu edellä. Tehtävämme on turvata työntekijän asema kaikissa tilanteissa.

 • GoByBike Pyöräetu on selkeä ja läpinäkyvä

  Selkeä ja läpinäkyvä

  Niin pyöräetuun, vuokrasopimuksen ehtoihin kuin tarjottuun turvaan liittyvät asiat esitetään työntekijöillenne selkeästi ja läpinäkyvästi. Jokainen vuokrasopimus sisältää aina pyörän kuukausikohtaisen lunastushinnan, mikäli työsuhteen muutoksesta johtuen pyörä lunastetaan kesken sopimuskauden.

 • GoByBike Pyöräetu sisältää aidosti kattavan turvan

  Aidosti kattava turva

  Tarjoamme osana pyöräetuamme GoByBike Superturvan, jossa pyörä korvataan varkauden, ilkivallan tai ulkopuolisten vahinkojen tapauksessa reilusti yli rahoitussopimuksen jäännösarvon. Näin työntekijänne asema on turvattu kaikissa tilanteissa.

 • GoByBike Pyöräetu mahdollistaa sopimuksen siirron

  Sopimuksen siirto uudelle työnantajalle

  Työntekijälle työsuhteen muutostilanteet pyöräedun kanssa voivat olla haastavia ja pahimmillaan työntekijä voi hävitä satoja tai tuhansia euroja. Meillä sopimukset saadaan helposti ja nopeasti siirrettyä työnantajien välillä, mikä on työntekijälle aina paras vaihtoehto.

Tutustu tarkemmin GoByBike Työsuhdepyörään

Yksinkertainen ja nopea hankintaprosessiGoByBike työsuhdepyörän hankintaprosessi on helppokäyttöinen ja asiakaslähtöinen. Työntekijät voivat valita pyörän haluamastaan liikkeestä, ja EU-alueen verkkokauppojen tilaukset hoidetaan työntekijän puolesta. Tilaukset käsitellään arkipäivän aikana saapumisesta.
Työntekijälle suurin hyötyGoByBiken kautta pyöräedun arvo on aina 100 € /kk. Työntekijä hyötyy näin ollen eniten verovapaasta pyöräedusta (max. 1200 € / vuosi). Pyöräedun avulla työntekijä säästää keskimäärin 20–30 % pyörän hinnasta ja pyörän voi valita vapaasti mistä tahansa liikkeestä. Vuokrakauden päätyttyä työntekijä voi lunastaa pyörän itselleen 5 % hinnalla hankintahinnasta laskettuna.
Pyörän hankkiminen mahdollista yli 400 suomalaisesta liikkeestäTyösuhdepyörän hankkiminen onnistuu mistä tahansa suomalaisesta pyöräliikkeestä. Tyytyväiset asiakkaamme ovat hankkineet pyöriä yli 400:sta suomalaisessa pyöräliikkeestä. Täältä löydät tarkemmat tiedot yhteistyöliikkeistämme. (linkki)
Pyörän hankkiminen mahdollista yli 40 EU-alueen verkkokaupastaGoByBiken kautta työsuhdepyöriä on hankittu menestyksekkäästi jo yli 40:stä EU-alueen verkkokaupasta Suomen ulkopuolelta. Hoidamme nämä pyörätilaukset työntekijöiden puolesta. Lähtökohtaisesti järjestämme pyörätilauksen mistä tahansa kaupasta, kunhan myyjä pystyy toimittamaan meille Suomen kirjanpitovaatimusten mukaisen kuitin.
Kuukausivuokra aina 100 €/kkTyösuhdepyörän kuukausivuokra on työntekijälle aina 100 €/kk, riippumatta pyörän hinnasta. Työnantaja käsittelee pyöräedun kuukausittain työntekijän palkassa, jolloin hallinnollisesti tämä on työnantajalle helpointa.
Lunastushinta vuokrakauden lopussa 5 % hankintahinnastaPyöräsi lunastushinta on vuokrakauden päättyessä aina 5 % pyörän hankintahinnasta. Pyörän lunastushintataulukon löydät vuokrasopimuksesi liitteestä.
Kuukausikohtaiset lunastushinnat läpinäkyvästi sopimuksessaJokaisen GoByBiken työsuhdepyörän vuokrasopimuksen liitteenä on pyörän hankintahinnan perusteella laskettu kuukausikohtainen lunastushintataulukko. Lunastushinnat ovat siis aina avoimesti sekä työntekijän että työnantajan nähtävillä.
Huollot joustavasti osana pyöräetuaGoByBiken työsuhdepyörän voi huollattaa juuri niin kuin se on työntekijälle helpointa. Huolloista on mahdollista sopia hankinnan yhteydessä pyöräliikkeen kanssa tai huoltoja voi lisätä sopimukselle huoltohinnaston mukaisesti vuokrakauden edetessä, jolloin huoltoliikkeen voit valita vapaasti. Pyörää voi toki aina huoltaa myös itse tai maksaa huollot pyöräedun ulkopuolella.
Sujuvat reklamaatiotTuliko pyörän kanssa ongelmia? Ota yhteyttä GoByBikeen. Olemme apunasi reklamaatiotapauksissa ja hoidamme yhteistyötä pyöräliikkeen ja asiakkaan välillä.
Yksinkertainen sopimuksen siirto työpaikan vaihtuessaAutamme työpaikkaa vaihtavaa työntekijää siirtämään jo olemassa olevan pyörän työpaikan vaihdon yhteydessä uudelle työnantajalle. Sopimuksia voimme siirtää niin GoByBiken omien työnantaja-asiakkaiden kuin toisten palveluntarjoajien välillä. Siirtotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä viimeistään kuukautta ennen työntekijän työpaikan vaihtamista.
Mahdollisuus palauttaa pyörä työsuhteen muutostilanteissaTyösuhdepyörä on mahdollista palauttaa GoByBikelle, mikäli työsuhteeseen tulee muutoksia kesken vuokrakauden. Palautuksiin tarvitaan aina työnantajan suostumus.
Superturva korvaa yli jäännösarvon varkaustilanteissa

Vuokraamamme työsuhdepyörät sisältävät aina GoByBike Superturvan, jossa pyörä on vakuutettu varkauden varalta yli rahoituksen jäännösarvon. GoByBike Superturvan kuukausittainen ikävähennys on yksi prosenttiyksikkö eli korvaussumma 24 kuukauden jälkeen 4500 € hintaiselle pyörälle on 76 % * 4500 € = 3420 €.

Yleisesti leasingrahoituksessa käytetyssä jäännösarvoturvassa 24 kk jälkeen varastetun pyörän korvaussumma olisi vain noin 2000 €. Työntekijänne saa siis kauttamme merkittävästi laadukkaamman pyörän varastetun tilalle verrattuna standardiin jäännösarvoon perustuvaan turvaan.

Varkaustapauksissa työntekijällä on aina oikeus hankkia myös kalliimpi pyörä varastetun tilalle. Tällöin sopimuskausi pitenee hintojen erotuksen verran.

Varkaustilanteissa pyörä tulee olla lukittuna turvan ehdot täyttävällä lukolla, mutta sen ei tarvitse olla kiinnitettynä kiinteään kohteeseen. Ehdot täyttävät lukot ovat tavallisia jokaisesta pyöriä myyvästä liikkeestä löytyviä lukkoja, jotka ovat turvaluokitukseltaan keskitasoa tai parempia.

Superturva korvaa yli jäännösarvon vahinkotilanteissa

Vuokraamamme työsuhdepyörät sisältävät aina GoByBike Superturvan, jossa pyörä on vakuutettu ulkopuolisesta yllättävästä tilanteesta aiheutuvien vahinkojen varalta yli rahoituksen jäännösarvon. GoByBike Superturvan kuukausittainen ikävähennys on yksi prosenttiyksikkö eli korvaussumma 24 kuukauden jälkeen 4500 € hintaiselle pyörälle on 76 % * 4500 € = 3420 €.

Vahinkotilanteissa pyörä lähtökohtaisesti korjataan. Mikäli pyörä on vahingon seurauksena korjauskelvoton, työntekijä voi hankkia uuden pyörän vahingoittuneen tilalle vastaavasti kuin varkaustilanteissa.

Superturva korvaa yli jäännösarvon ilkivaltatilanteissa

Vuokraamamme työsuhdepyörät sisältävät aina GoByBike Superturvan, jossa pyörä on vakuutettu ilkivallasta aiheutuvien vahinkojen varalta yli rahoituksen jäännösarvon. GoByBike Superturvan kuukausittainen ikävähennys on yksi prosenttiyksikkö eli korvaussumma 24 kuukauden jälkeen 4500 € hintaiselle pyörälle on 76 % * 4500 € = 3420 €.

Ilkivallasta johtuvissa tilanteissa pyörä lähtökohtaisesti korjataan. Mikäli pyörä on ilkivallan seurauksena korjauskelvoton, työntekijä voi hankkia uuden pyörän vahingoittuneen tilalle vastaavasti kuin varkaustilanteissa.

Asiakaspalvelumme auttaa tilausasioissa arkisin klo 9-17Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9 – 17 ja meidät tavoittaa monikanavaisesti; sähköpostin, puhelimen, chatin ja WhatsAppin kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli et löydä nettisivuiltamme vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelelee arkisin klo 9-17

👋

Eikö teillä vielä tarjota pyöräetua?

Tilaa työnantajan tietopaketti pyöräedusta

Lähetämme päätöksenteon tueksi tarvittavat materiaalit sähköpostilla.
Tarvittaessa saat helposti välitettyä sähköpostin työpaikkasi henkilöstöeduista vastaavalle työkaverillesi.