Sähköpyörä työsuhdepyöränä: 5 tapaa, joilla sähköavusteiset pyörät mullistavat liikkumisen

  

Suositut sähköpyörät mullistavat liikkumisen monella tavalla - jos työnantajasi mahdollistaa pyöräedun, voit hankkia sähköpyörän myös sen avulla.

Sähköavusteiset pyörät ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan huomattavasti ja on helppo ymmärtää miksi. Sähköpyörä on moderni kulkuväline, joka tarjoaa  useita etuja niin kaupunkiliikenteessä kuin vapaa-ajan käytössäkin. Voit halutessasi hankkia sähköpyörän myös työsuhdepyöräksi, vaikka et pyöräilisikään työmatkoja. Pyörä tulee sinun henkilökohtaiseen käyttöösi, joten voit vapaasti valita miten ja missä pyörääsi käytät. Sähköpyörällä ajaminen tekee liikkumisesta helpompaa, mukavampaa ja ympäristöystävällisempää kuin koskaan aiemmin.

Sähköavusteiset pyörät ovat todella mullistamassa liikkumista - ja ne ovat oikeastaan tehneet sen jo. Sähköpyörät tuovat liikkumiseen helppoutta, mukavuutta, terveyshyötyjä, taloudellista säästöä sekä ympäristöystävällisyyttä. Sähköavusteinen pyörä on erinomainen vaihtoehto sekä kaupunkiliikenteessä että vapaa-ajalla - parasta siinä on sen monipuoliset käyttömahdollisuudet. Sähköpyörä tarjoaa joustavan ja hauskan tavan liikkua paikasta toiseen samalla, kun edistät omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Valittavanasi on lukuisia eri pyörämalleja erilaisiin käyttötarkoituksiin - olet sitten kuntoilija, työmatkapyöräilijä tai metsäreittejä keräilevä aktiiviharrastaja, löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivan menopelin.

Lue myös: Vertailimme erilaisia sähköpyörätyyppejä blogikirjoituksessamme, joihin pääset tutustumaan täältä!

Sähköpyörä työsuhdepyöränä - hanki pyörä helposti veroedulla

Sähköpyörä on erinomainen vaihtoehto myös työsuhdepyöräksi, sillä pyöräedun avulla voit hankkia sähköpyörän täysin ilman alkukustannusta. Työsuhdepyörä onkin monille ainoa realistinen vaihtoehto kalliin sähköpyörän hankintaan. Lisäksi se kannustaa valitsemaan ympäristöystävällisen ja hyvinvointia edistävän liikkumistavan. Kirjoitimme pyöräedusta kattavan koosteen blogikirjoituksessamme Pyöräetu pähkinänkuoressa - miksi työsuhdepyörä on paras tapa hankkia uusi pyörä. 

Sähköavusteisen pyörän käyttäminen työmatkoilla on erittäin kätevää ja taloudellista. Sähköpyörän avulla vältät liikenneruuhkat ja säästät aikaa verrattuna autoon tai julkiseen liikenteeseen. Lisäksi työmatkapyöräily sähköpyörällä auttaa sinua saavuttamaan päivittäisen liikunnan tavoitteesi helposti, parantaen samalla kuntoasi ja vähentäen stressiä. Sähköpyörän valitseminen työsuhdepyöräksi tarjoaa siis useita hyötyjä. Koostimme alle 5 keskeistä syytä, miksi sähköpyörä ovat niin erinomainen väline liikkumiseen.

Jos työnantajasi ei vielä tarjoa pyöräetua, voit ehdottaa sitä helposti tämän linkin kautta.

  

Sähköpyörä on erinomainen vaihtoehto myös työsuhdepyöräksi.

1. Sähköpyörä on helppo ja mukava tapa liikkua

Sähköavusteisten pyörien suurin etu on niiden tarjoama helppous ja mukavuus. Sähkömoottori avustaa polkemista, mikä tekee pyöräilystä vähemmän rasittavaa, erityisesti ylämäissä ja pidemmillä matkoilla. Sähköpyörät tarjoavat siten houkuttelevan vaihtoehdon pyöräilyyn niille ihmisille, jotka eivät ole pyöräilleet kovin paljon tai joiden fyysinen kunto asettaa rajoituksia liikunnan harrastamiselle. Toiset taas haluavat välttää hikoilua esimerkiksi työmatkoilla. Sähköavusteisella pyörällä matkaaminen on sulavaa ja vaivatonta, jolloin voi keskittyä maisemien nauttimiseen tai muihin aktiviteetteihin.

2. Sähköpyörä helpottaa kulkemista

Kaupungeissa sähköavusteiset pyörät ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi liikkumisvälineiksi. Ruuhkat, pysäköintiongelmat ja julkisen liikenteen aikataulut voi unohtaa, kun hyppää sähköpyörän selkään. Sähköavusteisen pyörän avulla voi ohittaa ruuhkat vaivattomasti, välttää pysäköintiongelmat ja nauttia joustavuudesta liikkumisessa. Lisäksi sähköpyörät vähentävät kaupunkien liikenteen päästöjä, mikä tekee niistä autoja ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon. Sähköpyörällä työmatkustaminen voi olla nopeampaa ja tehokkaampaa kuin autoilu tai julkisen liikenteen käyttö

3. Sähköpyöräily tuo terveyshyötyjä

Sähköpyörän käyttö tarjoaa virkistävän ja energisoivan tavan aloittaa ja päättää työpäivä. Pyöräily voi myös auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan mielialaa, mikä vaikuttaa positiivisesti työsuoritukseen ja työyhteisön ilmapiiriin. Vaikka sähköavusteisella pyörällä ei tarvitse polkea yhtä paljon kuin tavallisella pyörällä, se ei tarkoita, etteikö siitä olisi terveyshyötyjä. Sähköavusteinen pyöräily edistää edelleen liikunnallista elämäntapaa ja auttaa ylläpitämään terveyttä. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllinen pyöräily parantaa kestävyyskuntoa ja yleistä hyvinvointia. Sähköavusteisten pyörien terveyshyödyt eivät rajoitu pelkästään fyysiseen kuntoon. Ne voivat myös edistää henkistä hyvinvointia. Pyöräily luonnossa tai kauniissa ympäristössä voi lievittää stressiä ja ahdistusta, tarjoten samalla mielen virkistystä. Sähköavusteisella pyörällä liikkuminen voi olla hauskaa ja innostavaa, mikä motivoi ihmisiä lähtemään ulos ja liikkumaan enemmän.

4. Aja sähköpyörällä ja säästä rahaa!

Sähköavusteisen pyörän omistaminen voi myös tuoda taloudellisia etuja. Sähköpyörän alkuinvestointi on monelle varsin korkea, minkä vuoksi pyöräetu onkin erinomainen tapa sen hankintaan. Pyöräedun avulla voit rahoittaa kalliin sähköpyörähankinnan täysin ilman alkuinvestointia. Tutustu täältä laskuriin ja tarkista, kuinka paljon sinä säästät sähköpyörän hankinnassa pyöräedun avulla.

Sähköpyörällä liikkuminen säästää myös polttoainekustannuksia, vähentää tarvetta huolehtia auton ylläpidosta ja vähentää muita auton omistamiseen liittyviä kuluja. Sähköpyörän akun lataaminen on edullista, ja sen käyttäminen voi olla jopa kymmenkertaisesti halvempaa kuin bensiinin tai dieselöljyn käyttö autossa.

5. Valitse ekologinen sähköpyörä auton sijaan

Sähköavusteiset pyörät tarjoavat ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Ne toimivat sähköllä, mikä tarkoittaa, että ne eivät tuota päästöjä liikenteen aikana. Sähköpyörät edistävät kestävää kehitystä, ja auttavat vähentämään ilmansaasteita. Valitsemalla sähköavusteisen pyörän auton sijasta, voit tehdä osasi ympäristön suojelemiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Sähköpyöräily on myös erinomainen keino välttää keskuskustojen liikenneruuhkat ja pysäköintiongelmat. Kun valitset sähköpyörän auton sijaan, matkanteko on usein nopeampaa sekä joustavampaa.

  

Sähköpyöräily tuo mukanaan monia etuja - se on ekologinen vaihtoehto esimerkiksi autoilulle.

Sähköpyöräilyn hyödyt pähkinänkuoressa:

  • Helppo ja mukava tapa liikkua
  • Paljon mallivaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin
  • Erinomainen tapa välttää ruuhkat ja pysäköintiongelmat
  • Tuo mukanaan runsaasti terveyshyötyjä
  • Taloudellinen säästö (voi toimia vaihtoehtona autolle)
  • Mahdollisuus hankkia työsuhdepyöräksi
  • Ekologisuus ja kestävä elämäntapa

Työmatkapyöräily sähköpyörällä tuo lisää mahdollisuuksia arjen liikkumiseen

Valitsemalla sähköpyörän työsuhdepyöräksi saat monia etuja, jotka ulottuvat taloudellisista säästöistä terveyshyötyihin ja ympäristöystävällisyyteen. Sähköpyörä tarjoaa kätevän ja tehokkaan liikkumistavan työmatkoille, ja edistää samalla kestävää elämäntapaa. Lisäksi sähköpyörä tarjoaa joustavuutta työmatkojen suunnittelussa. Sähköavusteisen pyörän avulla voit helposti pidentää matkaa tai valita erilaisia reittejä, joita et ehkä harkitsisi tavallisella pyörällä. Muista, että sinun ei kuitenkaan ole pakko pyöräillä sähköpyörälläsi työmatkoja ellet halua - työsuhdepyörä tulee aina sinun vapaaseen henkilökohtaiseen käyttöösi. 

Lue myös: Miten lisätä liikkumista arkeen? 10 vinkkiä, joiden avulla lisäät helposti pyöräilyä elämään

Lopuksi, sähköpyörän valinta työsuhdepyöräksi voi tuoda lisää iloa ja innostusta työmatkoihin. Sähköavusteinen pyörä tarjoaa nautinnollisen ja vaivattoman liikkumistavan, jonka avulla aloitat päiväsi energisesti ja tehokkaasti. Matkan varrella voit nauttia raikkaasta ilmasta, liikunnasta ja vapauden tunteesta. Tartu siis tilaisuuteen, ja valitse sähköpyörä työsuhdepyöräksi – se voi muuttaa työmatkasi positiiviseksi kokemukseksi ja parantaa elämänlaatuasi.  Käy rohkeasti koeajamassa sähköpyöriä, ja kysymässä niistä lisää asiantuntevasta pyöräliikkeestä! Pääset suosituimpien pyöräliikkeidemme listaan suoraan tästä.

Ehdota pyöräetua työnantajallesi

Ehdota pyöräetua työnantajallesi

Tilaa valmis sähköpostiviesti, jolla voit helposti ehdottaa pyöräetua

Pyöräedun tarjoaminen on työnantajallesi helppoa ja edullista. Syötä sähköpostiosoitteesi ja välitä saamasi sähköposti teillä henkilöstöeduista vastaavalle henkilölle.