Asiakastarina - HT Laser

Kohti parempaa ja terveempää työelämää

Kun kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa toimiva HT Laser Oy teki päätöksen työsuhdepyöräilystä maaliskuisena perjantaina, ensimmäiset pyörätilaukset lähtivät liikkeelle jo maanantaina.

Ht Laser Oy
  • Toimiala: Metalliteollisuus
  • Työntekijöitä: 320 hlö
  • Toimipisteitä: 8
  • Pyöräetu käytössä: 2022/03 alkaen

”Pyöräedulle oli selkeä tilaus. Aloite tuli työntekijöiden puolelta useammasta yksiköstä. Palvelun käyttöönotto GoByBiken kautta sujui nopeasti ja vaivattomasti. Avaimet käteen -palvelu todellakin toimii, ja sitä voi suositella kaikille”, henkilöstöpäällikkö Liisa Kotanen kertoo.

Muutaman ensimmäisen kuukauden aikana noin 50 työntekijää on valinnut työsuhdepyöräedun. Mallia ovat näyttäneet mm. toimitusjohtaja Markus Lehti sekä kiinteistöpäällikkö Aleksi Graf.

”Työsuhdepyöräedun käyttöönotto on kaikista tarjolla olevista hyvinvointieduista varmin tapa parantaa omaa hyvinvointia ja sitoutua elämänlaadun parannukseen liikunnan kautta. Kun yleisaktiivisuus kasvaa, myös työtyytyväisyys kasvaa. Työsuhdepyöräily on avain pitkäjänteiseen kehitykseen ja terveellisempään elämään”, Graf sanoo.

Aleksi Graf, HT Laser

”En ole ollut kovin liikunnallinen tyyppi, mutta työsuhdepyöräedun ansiosta tulee poljettua 150 kilometriä kuukaudessa – kuin huomaamatta”, Aleksi Graf sanoo.

(Kuva: Aleksi Graf)

Houkutteleva hintalogiikka kiinnostaa

”Moni haaveilee pyöräilystä, mutta usean tonnin upottaminen pyörään tai kallis kulutusluotto ei houkuttele – työsuhdepyörä ratkaisee kaiken. Pyöräedun hankintalogiikka on houkutteleva, kun säästät pyöräedun ansiosta noin 20-30 prosenttia hankintahinnasta.”

Graf valitsi omaksi työsuhdepyöräkseen itselleen sopivimpana vaihtoehtona sähköpyörän. ”Sähköpyörällä saa enemmän vauhtia, liikettä ja elämyksellisyyttä. Monesti pyöräillessä tulee kierrettyä pidemmän kautta, joten hyötyliikunnan määrä on lisääntynyt merkittävästi.”

”Ennen sähköpyörää kiireessä oli houkutus lähteä autolla lähellekin. Nyt olen alkanut kuljettaa pyörää myös paikasta toiseen vaikkapa junassa, jos tulee työmatka Jyväskylään.”

Tutustu yritykseen: https://htlaser.fi/