Seuraa pyörätilauksesi etenemistä reaaliajassa

Seuraa pyörätilauksesi etenemistä reaaliajassa

Tällä sivulla pääset seuraamaan pyörätilauksesi etenemistä. Tarvitset vain tilauksesi yhteydessä saamasi P-kirjaimella alkavan pyörätunnuksen.

Syötä alle tilauksesi pyörätunnus

Pyörätunnus alkaa P-kirjaimella ja löydät sen sähköpostistasi

Tilauksen tilat selitettynä

Tilaus vastaanotettuPyörätilauksesi on vastaanotettu, mutta emme ole vielä ehtineet käsitellä sitä. Yleensä tilauksen käsittely kestää enintään yhden arkipäivän.
Tilaus odottaa puuttuvia tietojaMeiltä puuttuu jokin tarvittava tieto tilauksen käsittelemiseksi. Olemme todennäköisesti koittaneet tavoitella sinua puuttuvien tietojen selvittämiseksi. Oletko muistanut rekisteröityä ja allekirjoittaa työnantajasi pyöräetupolitiikan ennen pyörätilauksen tekemistä? Ota pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tilauksesi saadaan käsiteltyä.
Tilaus käsiteltyOlemme käsitelleet pyörätilauksesi. Seuraavaksi saat tarkistettavaksi ja hyväksyttäväksi sähköisen vuokrasopimuksen.
Vuokrasopimus odottaa työntekijän hyväksymistä​Olemme lähettäneet sinulle linkin sähköiseen vuokrasopimukseen sähköpostilla. Tarkista ja hyväksy sopimus. Jos et löydä linkkiä sähköiseen vuokrasopimukseen sähköpostistasi, niin tarkistathan roskapostikansiosi ja tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Vuokrasopimus odottaa työnantajan allekirjoitustaVuokrasopimus on lähetetty työnantajallesi allekirjoitettavaksi. Työnantajasi tulee allekirjoittaa vuokrasopimus ennen kuin työsuhdepyöräsi voidaan luovuttaa sinulle.
Hankintahinnan korotus maksamatta​Tilauksesi eteneminen odottaa suoritustasi hankintahinnan korotuksesta.​ Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli jostain syystä tilauksesi ei etene arkivuorokauden aikana suorittamastasi maksusta.
Työnantaja allekirjoittanut sopimuksen​Tarkastamme vielä vuokrasopimuksen, jonka jälkeen annamme pyöräliikkeelle luovutusluvan tai viemme nettitilauksesi loppuun.​
Luovutuslupa myönnetty pyöräliikkeelle​Jos tilasit pyöräsi kivijalkaliikkeestä, voit olla myyjään yhteydessä ja sopia pyörän luovutuksesta. Nettitilauksissa viemme nyt tilauksesi loppuun ja lähetämme sinulle tiedon, kun pyöräsi on lähetetty.​
Vahvista pyörä vastaanotetuksiEt ole vielä hyväksynyt pyörän toimitusta. Hyväksy toimitus heti vastaanotettuasi pyörän, jotta saamme varkaus- ja vahinkoturvan aktivoitua. Ennen kuin olet hyväksynyt pyörän toimituksen, pyöräetusi ei käynnisty ja olet henkilökohtaisesti vastuussa, mikäli pyörä varastetaan.
Vuokrakausi alkanutKaikki on valmista ja työsuhdepyöräsi vuokrakausi on käynnissä tai alkaa seuraavan kuukauden alusta.​

Ota meihin yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-17