Työsuhdepyöräetu on rekrytoinnin valttikortti

”Työsuhdepyöräetu on oleellinen osa vuoden 2022 alusta startannutta laajempaa hyvinvointikonseptiamme. Se on osoittanut tärkeäksi tekijäksi myös työnantajamielikuvan ja rekrytoinnin näkökulmasta”, Bronto Skylift Oy Ab:n henkilöstöjohtaja Sanna Heinilä sanoo.

Bronto Skylift
  • Toimiala: Nosturit ja nostolaitteet
  • Työntekijöitä: 430 hlö
  • Toimipisteitä: 3
  • Pyöräetu käytössä: 2022/1 alkaen

Suuriin hydraulisiin henkilönostimiin erikoituneessa Bronto Skyliftissä työskentelee globaalisti noin 430 työntekijää, ja heistä suurin osa Suomessa Tampereen, Porin ja Pirkkalan toimipisteissä. Vuonna 2021 yritykseen lähdettiin rakentamaan kokonaisvaltaista hyvinvointimallia.

”Halusimme luoda konseptin, joka koskettaa koko henkilöstöämme kehittäen ja ylläpitäen niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointia sekä tehtaissa että toimistoissa. Heti alkumetreillä esiin nousi kysymys työsuhdepyöristä”, Heinilä kertoo.

”Haluamme kannustaa työntekijöitämme liikkumaan. Jos pitää liikkua paikasta toiseen, mikset liikkuisi pyörällä. Ekologinen liikkuminen ja ympäristöasiat istuvat arvoihimme ja kaikkeen tekemiseemme edistäessämme myös omien tuotteidemme vastuullisuutta ajan hengen mukaisesti.”

Elina Yrttiaho

”Olemme erittäin tyytyväisiä GoByBiken toimintamalliin. Voin suositella työsuhdepyöräetua kaikille yrityksille”, Sanna Heinilä sanoo.

(Kuva: Bronto Skylift Oy Ab)

”GoByBiken pyöräetu oli helppo valinta”

Palveluntarjoajien vertailun kautta GoByBike nousi kärkeen, kun tavoitteena oli löytää toimiva palvelumalli, joka aiheuttaisi yritykselle mahdollisimman vähän hallinnollista työtä.

”GoByBiken pyöräetu osoittautui huolella mietityksi, hyvin tuotteistetuksi ja omiin tarpeisiimme sopivaksi. Myös GoByBiken yhteyshenkilöllä oli suuri merkitys. Kokonaisuus oli helppo selittää henkilökunnalle, joten valintakin oli lopulta helppo”, Heinilä summaa.

Työsuhdepyöräetu otettiin heti alusta alkaen hyvin ja innostuneesti vastaan molemmissa kaupungeissa. Uusia työsuhdepyöräedun hyödyntäjiä tulee Heinilän mukaan tasaiseen tahtiin lisää.

”Työsuhde-etu koituu koko yrityksen hyväksi”

”Olemme erittäin tyytyväisiä. Voin suositella työsuhdepyöräetua kaikille yrityksille. Se on tätä päivää, ja rahallisena satsauksena firmalle marginaalinen. En keksi yhtään syytä, miksi etua ei ottaisi käyttöön. Kun työsuhde-etu edistää hyvinvointia, se koituu koko firman hyväksi”, Heinilä tuumii.

”Työsuhdepyöräetu rakentaa työnantajamielikuvaa. Nykypäivän työnhakijat tulevat rekrytointitilanteisiin usein arvot edellä ja osaavat kysellä työsuhdepyöräetua. Sen ansiosta olemme todistetusti ainakin kerran voittaneet rekrytoinnin.”

Heinilällä ei ole vielä työsuhdepyörää, mutta se on hankintalistalla. Suunnitteilla on sähköavusteinen pyörä, jolla 12 kilometrin työmatkan voisi polkaista aamuin illoin aina mahdollisuuksien mukaan.

Tutustu yritykseen: https://brontoskylift.com/