Ehdota pyöräetua työnantajallesi

Nopein tapa saada pyöräetu käyttöön on ehdottaa sen tarjoamista työnantajallesi

Pyöräetu on työnantajalle sekä helppoa että edullista tarjota. Helpoiten ja nopeiten asiat etenevät, kun tilaat tietopaketin ja välität sen työpaikallasi henkilöstöeduista vastaavalle henkilölle.

Näin saat varmimmin pyöräedun käyttöön työpaikallasi

Työnantajasi tulee liittyä palveluun ennen työsuhdepyörän hankkimista

 • Tilaa tietopaketti pyöräedusta

  Tilaa tietopaketti

  Olemme laatineet valmiin tietopaketin pyöräedusta työnantajasi vakuuttamiseksi. Lähetämme sen sähköpostiisi, jotta sinun on helppo välittää viesti teillä henkilöstöeduista vastaavalle henkilölle.

 • Aktiivisuus kannattaa

  Aktiivisuus kannattaa

  Tiedustelemalla säännöllisesti työnantajaltasi pyöräedun käyttöönoton etenemistä asia ei hautaudu muiden asioiden alle. Pyöräedun käyttöönotto ja hallinnointi on työnantajalle erittäin helppoa. Kauttamme edun saa työntekijöiden käyttöön jopa yhdessä arkipäivässä.

 • Pyydä työkaverit mukaan

  Työkaverit mukaan

  Mitä useampi on mukana ehdottamassa pyöräetua työnantajallesi, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se otetaan käyttöön. Voit aina olla meihin yhteydessä, niin autamme sinua vakuuttamaan työnantajasi pyöräedun hyödyistä.

👋

Eikö teillä vielä tarjota pyöräetua?

Käynnistä keskustelu työsuhdepyöristä

Saat sähköpostiisi valmiin viestin, jonka voit välittää teillä henkilöstöeduista vastaavalle henkilölle. Tämä on helpoin tapa käynnistää keskustelu pyöräedun mahdollistamisesta työpaikallasi.

Ota meihin yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-17