Suositut pyöräliikkeet auttavat sopivan pyörän valinnassa

  

Vieraile asiantuntevassa pyöräliikkeessä, kun olet ostamassa uutta pyörää - saat sieltä kattavasti apua sinulle sopivan pyörätyypin valintaan.

Suomesta löytyy lukuisia asiantuntevia pyöriä myyviä erikoisliikkeitä ja muita pyöräkauppoja, joista saat apua pyörän valintaan. Ammattitaitoiset myyjät auttavat sinua sopivan pyörän hankinnassa - sinun tarvitsee vain kysyä rohkeasti kysymyksiä, ja kertoa omista tarpeistasi sekä toiveistasi pyörän suhteen. Koostimme tähän artikkeliin listauksen suosituista pyöräkaupoista, joista monet asiakkaamme ovat löytäneet unelmiensa polkupyörät. Suuntaa siis sinäkin pyöräliikkeeseen!

Pyörän valinnassa on tärkeintä miettiä sen käyttötarkoitus; miten ja missä aiot pyörääsi käyttää. Kun sinulla on tämä selvillä, on helpompi määrittää, minkälainen pyörä sinulle sopii. Kannattaa tutkia erilaisia vaihtoehtoja aluksi vaikka netistä, etsiä lisätietoja, ja miettiä mahdollisia mieltä askarruttavia kysymyksiä. Suosittelemme ehdottomasti vierailemaan asiantuntevassa pyöräliikkeessä; niissä saat ammattitaitoista apua pyörän valintaan juuri sinun käyttötarkoitukseesi peilautuen. Lisäksi pääset koeajamaan erilaisia vaihtoehtoja ennen pyörän lopullista valintaa.

Pohdi ennen hankintaa näitä seikkoja:

  1. Minkälaiseen ajoon aiot pyörääsi käyttää?
  2. Kuinka pitkiä matkoja aiot ajaa pyörälläsi?
  3. Haluatko käyttää pyörääsi vuoden ympäri?
  4. Tarvitsetko kapasiteettia tavaran kuljettamiselle?
  5. Onko sinulla tarvetta keventää pyöräilyä sähköavustuksella?
GoByBiken työsuhdepyöriä on hankittu sadoista liikkeistä ympäri Suomea. Listasimme alle suosituimpia pyöräliikkeitä, joista löytyy monipuolinen valikoima pyöriä niin peruspyöräilijöille kuin vaativille aktiiviharrastajillekin. Monilla listatuista liikkeistä on myös oma verkkokauppa, mikä mahdollistaa ostamisen vaikka toiselta paikkakunnalta käsin sekä pyörän nopean kotiinkuljetuksen.

Pyörävarikko on asiantunteva pyöräilyn erikoisliike

Pyörävarikko on monenlaisia pyöräilijöitä palveleva pyöräilyn erikoisliike, jonka myymälät löytyvät Imatralta, Joensuusta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Vantaalta. Kivijalkaliikkeiden lisäksi Pyörävarikon myyjät tarjoavat asiantuntevaa palvelua myös chatin kautta.

Pyörävarikko erottuu edukseen laajalla pyörävalikoimalla ja rennolla meiningillä. Valikoimasta löydät huippuluokan maantiepyörät, monenlaiset maastopyörät, gravel-pyörät, kuntopyörät, kaupunkipyörät sekä suositut sähköpyörät. Liikkeestä tullaan hankkimaan erityisesti Trekin Powerfly -merkkisiä pyöriä. Lisäksi laajasta valikoimasta löytyy ajovarusteet, varaosat sekä tarvikkeet.

  

Pyörävarikon laajasta pyörävalikoimasta monenlaiset harrastajat löytävät omat suosikkipyöränsä - lisäksi saat ammattitaitoista palvelua asiantuntevilta myyjiltä. 

Intersport on suosittu urheiluliike pyörän hankintaan

Intersportin urheiluliikkeitä löytyy useita kymmeniä ympäri Suomen. Pyörähankinnat onnistuvat suoraan liikkeestä sekä Intersportin kattavan verkkokaupan kautta. Asiakaspalvelu tarjoaa asiantuntevaa palvelua sekä puhelimitse että chatin välityksellä. Urheiluketju tarjoaa kattavan valikoiman pyöriä erilaisille harrastajille  - kaikki peruspyöräilijästä aktiivisiin maastopyöräilijöihin löytävät varmasti omat suosikkipyöränsä. Erityisesti hybridipyörät tekevät hyvin kauppansa Intersportin liikkeissä. Valikoimasta löytyy myös paljon laadukkaita pyöräilyvaatteita, -varusteita ja -tarvikkeita.

Nippeli on tamperelainen laajan valikoiman pyöräliike 

Nippeli on perinteinen tamperelainen pyöräliike, josta löytyy laaja valikoima erilaisia pyöriä aina hybridi- ja maastopyöristä suosittuihin graveleihin sekä lasten ja nuorten pyöriin. Useampana vuonna liikkeen suosituimmiksi pyörämalleiksi ovat yltäneet Tunturin sähköpyörämallit e275 ja e290. Lisäksi Nippelistä löytyy kattava valikoima erilaisia pyöräilyyn sopivia tarvikkeita.

Usean vuosikymmenen polkupyörätietämys tarjoaa asiakkaille vankkaa ammattitaitoa pyöriin ja pyöräilyyn liittyvissä kysymyksissä. Voit vierailla paikan päällä Tampereen liikkeessä tai soittaa Nippelin asiakaspalveluun pyörän valintaan liittyvissä asioissa.

  

Nippelin asiantuntijoiden kattava polkupyörätietämys auttaa sinua pyörän valinnassa; valikoimasta löytyy kattavasti erilaisia pyörätyyppejä.

Ajopyörästä löytyy kattava valikoima pyöriä monenlaisille pyöräilijöille

Ajopyörän kivijalkaliike löytyy Turun Länsikeskuksesta. Ajopyörän verkkokauppaostokset hoidetaan puolestaan Bikeshopin kautta. Liikkeestä löytyy laaja valikoima polkupyöriä niin harrastajille kuin kokeneemmillekin kuskeille. Monipuolisen pyörävalikoiman lisäksi liike tarjoaa erittäin kattavan ajovaate- ja varustevalikoiman.

Myymälästä löytyy ympäri vuoden yli 300 ajovalmista polkupyörää ja varastolta vähintään saman verran heti koeajattavaksi. Koko pyörävalikoima saatavuustietoineen on listattu hyvin myös verkkokaupassa, josta asiakas näkee ajankohtaiset tiedot. Turun asiantunteva liike palvelee kaikissa pyöräilyyn liittyvissä asioissa.

Cycli tarjoilee harrastajille suosittuja pyörämerkkejä

Cyclin pyöräilyn ja huollon kivijalkamyymälät löytyvät Seinäjoelta, Vaasasta ja Porista. Lisäksi monipuolinen verkkokauppa palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Cyclin asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta opastaa asiakkaita mielellään pyörän valintaan liittyvissä kysymyksissä; voit vierailla paikan päällä tai soittaa lähimpään liikkeeseen.

Cyclin erikoisliikkeen laajasta valikoimasta asiakkaiden suosikkipyöriksi ovat nousseet Trekin ja Specializedin sähköpyörät sekä Cannondalen gravelpyörät. Lisää vinkkejä löydät Cyclin nettisivujen Ostajan oppaasta!

  

Cycli on monipuolinen pyöräilyn ja huollon erikoisliike, josta löytyy muun muassa suositut Trekin ja Specializedin sähköpyörät sekä Cannondalen gravelpyörät.

Rtech on tamperelainen maastopyörien erikoisliike

Rtech on Pirkkalassa, Tampereen kupeessa sijaitseva täyden palvelun pyöräkauppa. Maastopyöräilyn erikoisliike Rtech tuo maahan laadukkaita, saksalaisia Cube-polkupyöriä ja Fox Racing Shox -iskunvaimentimia. Cube-pyöristä löytyy varmasti suosikki monille polkijoille; saatavilla on maasto- ja hybridipyöriä, cyclocross-ja gravelpyöriä, maantiepyöriä sekä sähköpyöriä.

Rtech palvelee kattavasti myös verkossa. Liikkeen etusivulta pääset testaamaan sinulle sopivaa pyörää helpon valintaoppaan avulla. Voit myös ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiin ja vierailla paikan päällä pyöräilyn erikoisliikkeessä.

Suomen Urheilupyörästä löytyy laaja valikoima vaativaan makuun

Suomen Urheilupyörä on yksi Suomen suurimmista polkupyörien ja varaosien erikoisliikkeistä, jonka myymälät löytyvät Tampereelta ja Nokialta. Verkkokauppa palvelee myös kattavasti tarjoten satoja eri pyörämalleja asiakkailleen.

Liikkeiden valikoimasta löytyy suosittuja sähköpyöriä, citypyöriä ja fatbikeja. Erityisesti sähköpyörävalikoima on todella laaja, josta asiakas löytää varmasti juuri omaan tarpeeseensa sopivan sähköavusteisen mallin. Liikkeen tarjonta vastaa myös vakavamman harrastajan ja kilpailijan toiveisiin tarjoten erilaisia ajopyöriä sekä triathlonpyöriä. Suomen Urheilupyörän valikoima kattaa myös lisävarusteet, komponentit sekä pyöräilyyn sopivat ajovaatteet.

Sähköpyöräkeskus on sähköpyöräilyn erikoisliike

Sähköpyöräkeskus on Helsingissä sijaitseva sähköpyöräilyn palveleva erikoisliike. Sähköpyörien erikoisliikkeestä löytyy menopelejä niin maastoajoon, retkille kuin kaupunkiajoonkin. Valikoima on todella kattava; maastoon löytyy täysjousitettuja ja jäykkäperäisiä vaihtoehtoja sekä fatbikeja. Retkeilyyn on puolestaan saatavilla erilaisilla rungoilla varustettuja pyöriä, ja citypyöräilyyn voit valita omiin tarpeisiisi sopivan menopelin. Sähköpyöräkeskus tarjoaa myös laadukkaat varusteet pyöräilyyn. Valikoimassa on myös pyöräilyn lisäosia, varaosia sekä huoltovälineitä. 

Tutustu laajaan sähköpyörävalikoimaan netissä, ja tilaa omasi verkkokaupasta tai vierailemalla paikan päällä. Asiantuntevat myyjät palvelevat myös puhelimitse.

Hi5Bikes on laajan valikoiman erikoisliike Helsingissä

Hi5Bikes on pyöräilijän paratiisi Helsingin Roihupellossa. Tyylikkäästä myymälästä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia polkupyöriä maastoon, maantielle sekä retkeilyyn. Liike tunnetaan pyöräilijöiden keskuudessa myös laajasta valikoimasta etenkin komponenttien ja ajovarusteiden saralla.

Hi5Bikesin ylivoimaisesti myydyin pyörämallien sarja on ollut Konan Rove-mallisto, ja sieltä erityisesti Rove AL sekä Rove ST DL -mallit. Nämä gravel-pyörät ovat oivia seikkailukavereita niin metsäpoluilla kuin kaupunkiympäristöönkin. Ammattitaitoiset myyjät auttavat sinua pyörän valinnassa. Kannattaa ehdottomasti vierailla liikkeessä paikan päällä jos vain pääset!

Tyylikäs Hi5Bikes on pyöräilijän paratiisi Helsingissä, josta löytyy runsaasti vaihtoehtoja maastoon, maantielle sekä retkeilyyn. 

Lahden Polkupyörähuolto on asiantuntevasti palveleva pyöräliike

Lahden Polkupyörähuolto on Lahdessa palveleva pyöräliike, jonka valikoimista löytyy polkupyöriä kaiken ikäisille ja kokoisille lukuisiin eri ajotarkoituksiin. Mallistosta asiakkaat löytävät pyöriä maastoon ja poluille, kaupunki- ja maantieajoon. Tutustu myös suosittuihin gravel- ja sähköpyöriin.

Monipuolisessa valikoimassa on lisäksi asusteet, tarvikkeet, renkaat sekä komponentit. Tutustu valikoimaan netissä, vieraile paikan päällä tai soita asiantunteville myyjille.

Velo & Oxygen suosittu pyöräilyn erikoisliike

Vantaalla sijaitseva Velo & Oxygen on Suomen suurin Bianchi- ja Crescent -pyörien jälleenmyyjä. Liikkeen suosituimpia pyörämalleja ovat sähköhybridipyörät sekä maantie- ja gravelpyörät. Kattava valikoima sisältää myös pyöräilyvaatteet ja -asusteet sekä tarvikkeet ja varaosat.

Asiantuntevat myyjät auttavat sinua pyörän valinnassa joko paikan päällä tai puhelimitse. Myös verkkokauppaostaminen on tehty helpoksi, ja pyörän tilaaminen onnistuu kätevästi nopealla toimituksella. Voit halutessasi myös hankkia pyörän valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetettuna.

Muista nämä tärkeät asiat, kun olet ostamassa uutta pyörää!

Pyöräliikkeet ovat apunasi kaikissa pyörän valintaan liittyvissä asioissa. Kun sinulla on pyöräsi käyttötarkoitus selvillä, eri pyörätyyppien vertailu on helpompaa. Tärkeintä on kuitenkin koeajaa muutama pyörämalli, ja tutustua sitä kautta erilaisiin pyöriin sekä niiden ominaisuuksiin.

Jokainen pyöräilijä on erilainen, ja se mikä sopii toiselle, ei välttämättä toimi lainkaan toisen harrastajan kohdalla. Haluatko pystyn ajoasennon vai ajatko mieluummin vähän kumarassa? Entäpä arvostatko ketteryyttä, leveitä renkaita tai monipuolista käyttömahdollisuutta? Kuten huomaat, on monia asioita, joita tulee ottaa huomioon pyörää valitessa. Sen vuoksi pyörien koeajo on yksi tärkeimmistä asioista ennen pyörän lopullista valintaa.

Kiinnitä erityisesti huomiota ajotuntumaan sekä ajoasennon ergonomiaan. Pyörän tulee olla myös ajajalle sopiva. Näissä asioissa asiantuntevat pyöräliikkeet osaavat auttaa sinua. Panosta myös hyvään kypärään sekä riittävän laadukkaaseen lukkoon.

Hanki uusi pyörä GoByBike -työsuhdepyöräksi

Jos olet hankkimassa työsuhdepyörää, mainitse heti liikkeeseen tullessasi, että kyseessä on GoByBiken kautta hankittava työsuhdepyörä. Ota mukaasi rekisteröitymisen yhteydessä saamasi käyttäjätunnus eli k-tunnus. Jos et ole vielä rekisteröitynyt GoByBiken käyttäjäksi, niin voit tehdä sen kätevästi tämän linkin kautta.

Eikö työnantajasi vielä tarjoa pyöräetua? Voit ehdottaa sitä helposti työnantajallesi täällä.

Pyöräliikkeet osaavat auttaa sinua pyörän valinnassa, tilaamisessa sekä pyöräetuun erilaisten lisävarusteiden hankinnassa. Pyöräedun piiriin voit myös hankkia tiettyjä lisävarusteita Verohallinnon määrittelemän ohjeistuksen mukaisesti. Lisäksi voit sopia pyörän hankinnan yhteydessä huoltojen sisällyttämisestä pyöräpaketin loppuhintaan. Muista, että voit neuvotella pyöräpakettisi hinnan täysin vapaasti.

Onnea pyörän hankintaan!