Koko palvelu kätevästi samassa paketissa

Toive työsuhdepyöräedusta lähti työntekijöiltämme, jotka harrastavat pyöräilyä ja polkevat mielellään myös työmatkoja. GoByBikestä saamme kaiken tarvittavan samassa paketissa”, Valamiksen HR Specialist Minna Tornberg kertoo.

Valamis
  • Toimiala: Sovellukset ja ohjelmistot
  • Työntekijöitä: 133 hlö
  • Toimipisteitä: 3
  • Pyöräetu käytössä: 2021/03 alkaen

Kaikki sai alkunsa aktiivisesta työntekijästä, joka lähti selvittämään työsuhdepyöräetua. Vertailtuaan eri vaihtoehtoja hän päätyi GoByBikeen ja otti yhteyttä henkilöstöhallintoon. Kansainvälisellä, digitaalisiin oppimisratkaisuihin erikoistuneella teknologiayrityksellä on Suomessa toimistot Joensuussa, Oulussa ja Helsingissä.

”Olemme osallistuneet useamman vuoden ajan säännöllisesti Kilometrikisaan, joten pyöräetuus oli erittäin toivottu työntekijöiden keskuudessa. Pyöräilyinnostuksen myötä olemme järjestäneet fillaroiden erilaisia tapahtumia, kuten makkaranpaistoretkiä. Vapaa-ajalle on syntynyt myös fillariporukoita, jotka käyvät ajamassa pidempiä lenkkejä”, Valamiksen HR Specialist Minna Tornberg kertoo.

Valamis - Minna Tornberg - HR Specialist

”Toive työsuhdepyöräedusta lähti työntekijöiltämme, jotka harrastavat pyöräilyä ja polkevat mielellään myös työmatkoja. GoByBikestä saamme kaiken tarvittavan samassa paketissa”

(Kuva: Valamis)

Helppo, selkeä ja joustava palvelu

GoByBiken palveluprosessi on Tornbergin mukaan helppo, selkeä ja joustava. Sen ansiosta Valamiksen työsuhdepyöräetupolitiikka pystyttiin laatimaan yrityksen omien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

”Hallinnolliselta puolelta katsottuna kaikki on toiminut hyvin ja vastauksia on saatu nopeasti, jos on tullut kysyttävää. On mukavaa, että samassa paketissa pyörään saa lisävarusteita ja pyörää voi huollattaa vapaasti. Olen kiitollinen myös varkausturvasta.”

”Se, että työnantaja voi tarjota työntekijöiden terveyttä edistävän edun, on aina hienoa. On ollut kiva seurata, kuinka innoissaan työntekijät ovat etsineet heille mieluisia pyörämalleja. Työsuhdepyöräetu vastaa myös yrityksemme arvoihin, joista yksi on vastuullisuus.”

Jopa 10 000 kilometriä vuodessa

Oulun toimistolla työskentelevä Matti Lupari on yksi ensimmäisistä työsuhdepyöräedun hyödyntäjistä.

”Vähän pioneerihengessä lähdin etua käyttöönottamaan. Kun tilaukset ja paperit saatiin kuntoon, kaikki sujui varsin mutkattomasti ja nopeasti. Sopiva pyöräkin löytyi lopulta, vaikka tilanne maailmalla oli toissa kesänä sellainen, että tuotteista oli globaali pula”, Lupari kertoo.

Lupari tilasi maantiepyörä lisävarusteineen sekä tiettyjä varaosia, jotka hän koki tarpeelliseksi tulevaa käyttöä varten. Varsinaiseen työmatka-ajoon Lupari ei maantiepyörää kuitenkaan hankkinut.

”Olen aktiivinen ultrapyöräilijä, mikä tarkoittaa sitä, että maantiepyörä on kovassa harrastekäytössä. Vuodessa kilometrejä kertyy vajaat 10 000 riippuen siitä, mihin ajotapahtumiin osallistun. Pisimmät reissut ovat olleet 2000-3000 kilometrin pituisia.”

Tutustu yritykseen: www.valamis.com