Asiakastarina - Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä

Helppoa, selkeää ja edullista

Työsuhdepyörä on työnantajalle todella edullinen tapa tarjota työntekijöille mukava työsuhde-etu. Samalla tuemme hyvinvointia ja edistämme työmatkapyöräilyä.

Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä
  • Toimiala: Seurakuntayhtymä
  • Työntekijöitä: 25 hlö
  • Toimipisteitä: 2
  • Pyöräetu käytössä: 2022/04 alkaen

Ajatus työsuhdepyöräedusta sai alkunsa vs. talouspäällikkö Antti Huhdan aloitteesta. Verotus oli aiemmasta työpaikasta tuttua ja erilaiset verovapaat edut siten kiinnostuksen kohteena.

”Valitsimme GoByBiken konseptin, koska se on selkein ja yksinkertaisin. Laaja yhteistyöyritysten verkosto on ehdoton plussa. Verkoston ansiosta jokaiselle palvelusta kiinnostuneelle työntekijälle löytyy varmasti mieleinen pyörä. Iso plussa tulee myös siitä, että GoByBiken kautta pystyimme hyödyntämään Pohjois-Lapin paikallisia pyöräliikkeitä”, Huhta kertoo.

Inarin ja Utsjoen seurakunnista koostuvassa Pohjois-Lapin seurakuntayhtymässä vastuullisuus on tärkeä arvo, ja se on läsnä kaikessa toiminnassa. Pyöräily istuu tähän ajatusmalliin luontevasti. Työntekijät ovatkin ottaneet työsuhdepyöräedun innolla vastaan.

Antti Huhta

Talouspäällikkö Antti Huhta suosittelee GoByBiken mallia kaikille palvelun helppouden ja edullisuuden takia.

(Kuva Iina Mäkelä)

”Ei mitään syytä olla tarjoamatta etua”

”Kaikki on sujunut erinomaisesti. Pyörien hankinta on ollut helppoa prosessin jokaisessa portaassa ja jälleenmyyjät ovat osanneet opastaa GoByBiken systeemeihin. Organisaation omia henkilöresursseja tai pääomia ei sitoudu tässä mallissa käytännössä lainkaan”, Huhta kiittää.

”Voin suositella GoByBiken mallia kaikille juuri helppouden ja edullisuuden vuoksi. En näe mitään syytä, miksi työnantajat eivät tarjoaisi tällaista mahdollisuutta henkilöstölleen.”

Huhta on itsekin innokas työsuhdepyöräilijä. Eniten kilometrejä tulee työmatka-ajossa, mutta vapaa-ajalla myös maastosta. ”Inari on täynnä hienoja polkuja ja reittejä pyöräiltäviksi. Reilussa kuukaudessa matkamittariin on kertynyt 150 kilometriä.”

Tutustu: https://www.pohjois-lapinseurakunnat.fi/