Asiakastarina - Lappeenrannan kaupunki

Työsuhdepyöräily on kestävää liikkumista

Lappeenranta rakentaa Suomen ilmastopääkaupunkina kestäviä menestystarinoita yhdessä asukkaiden ja yritysten kanssa. Yksi niistä kertoo työsuhdepyöräilystä yhteistyössä GoByBiken kanssa.

Lappeenrannan kaupunki
  • Toimiala: Kaupunki
  • Työntekijöitä: 2 200 hlö
  • Toimipisteitä: Yli 100
  • Pyöräetu käytössä: 2021/06 alkaen

Lappeenranta kuuluu Euroopan vihreimpiin kaupunkeihin, jonka puolesta puhuu mm. merkittävä European Green Leaf Award -voitto vuodelta 2021. Aiemmin Lappeenranta on saanut Kuntaliiton palkinnon ilmastotyöstä sekä kahdesti Maailman luonnonsäätiön Suomen ilmastopääkaupunki -tittelin.

”Vastuulliseen toimintaan kuuluu myös halu kehittää henkilöstön työhyvinvointia ja kannustaa liikkumaan. Työsuhdepyöräily on paitsi kestävää liikkumista, myös osa monipuolista tyky-toimintaa ja ennakoivaa työkykyjohtamista”, henkilöstöjohtaja Päivi Savilampi-Oikkonen sanoo.

”GoByBiken ainutlaatuinen ja loppuun asti mietitty avaimet käteen -palvelu oli luonteva valita: palvelukonseptissa on kaikki kohdillaan ja se on äärettömän helppo ottaa käyttöön.”

Henkilökunta on lähtenyt Savilampi-Oikkosen mukaan ilolla mukaan. Palvelun parissa on nyt reilusti toistasataa pyöräilijää, ja lisää on tulossa. Erityisen suosittu palvelu on pelastuslaitoksen henkilökunnan keskuudessa, joista lähes jo joka kolmas on valinnut työsuhdepyöräedun.

Tutustu Lappeenrantaan: https://www.lappeenranta.fi

Päivi Savilampi-Oikkonen

”GoByBiken ainutlaatuinen ja loppuun asti mietitty avaimet käteen -palvelu oli luonteva valita”, Päivi Savilampi-Oikkonen sanoo.

(Kuva Mainostoimisto Rooster)