Asiakastarina - Fingersoft

Pyöräetu on innostanut myös vapaa-ajan pyöräilyyn

Työsuhdepyöräetu on tuonut lisää liikunnallisia hetkiä ja uudenlaista sisältöä monen fingersoftilaisen elämään. Tätä Fingersoftilla halutaan tukea jatkossakin.

Fingersoft
  • Toimiala: Mobiilipelit
  • Työntekijöitä: 110 hlö
  • Toimipisteitä: 2
  • Pyöräetu käytössä: 2021/03 alkaen

Kiinnostus työsuhdepyöräetuun heräsi Fingersoftilla jo 2020, kun yrityksessä luettiin vuonna 2021 voimaan tulevasta verouudistuksesta, joka tekisi pyöräedusta entistä houkuttelevamman. Etu sopi hyvin myös kotikaupungin ympärivuotisiin pyöräilymahdollisuuksiin.

”Meillä on aina ollut paljon työmatkapyöräilijöitä, sillä toimistotilamme sijaitsevat Oulun keskustassa ja moni asuu 10 kilometrin säteellä keskusta-alueesta. Ajattelimme, että ehkä voisimme pyöräedulla kannustaa yhä useampia työmatka- ja harrastepyöräilyyn”, Hill Climb Racing -mobiilipeleistä tunnetun Fingersoft Oy:n HR Manager Elina Yrttiaho kertoo.

Elina Yrttiaho

”Hankin viime vuonna elämäni ensimmäisen kunnollisen maastopyörän ja sen myötä hurahdin lajiin täysin. Ilman pyöräetua en varmaan koskaan olisi aloittanut maastopyöräilyharrastusta”, Elina Yrttiaho kertoo.

(Kuva: Fingersoft Oy)

”Jokaiselle omiin tarpeisiin sopiva pyörä”

Kun Fingersoftilla vertailtiin useampaa eri työsuhdepyörien tarjoajaa, GoByBike erottui edukseen. Prosessi vaikutti heti selkeältä, ja työntekijän kannalta lunastuspolitiikka oli edullisin.

”Pidimme myös ajatuksesta, että GoByBiken kautta työntekijä voi hankkia pyöränsä Suomessa ihan mistä liikkeestä tahansa ja jopa EU-alueen verkkokaupoista. Tällä pystymme varmistamaan sen, että jokainen saa juuri omiin tarpeisiinsa sopivan pyörän”, Yrttiaho korostaa.

Reilusta sadasta työntekijästä yli kolmannes on valinnut maaliskuussa 2021 käyttöön otetun palvelun. Keväällä 2022 tehdyssä henkilöstökyselyssä 81 prosenttia vastaajista koki pyöräetuprosessin helpoksi. Lähes kaikki antoivat tyytyväisyydestä erinomaisen arvosanan.

”Hallinnollisesti prosessi on hyvin yksinkertainen eikä se vaadi työantajalta paljon työtä sen jälkeen, kun etupolitiikka on määritelty ja henkilöstölle viestitty. Iloksemme moni on aloittanut pyöräedun myötä myös vapaa-ajan pyöräilyharrastuksen”, maastopyöräilystä itsekin innostunut Yrttiaho sanoo.

Tutustu yritykseen: https://fingersoft.com/