Työnantajalle helppo, työntekijöille mieluisa

Terveydenhuollon merkittävä suomalainen toimija, Coronaria, valitsi työsuhdepyöräedun työntekijöiden toiveesta. Pyöräetu istuu myös vastuullisuuteen, joka on yrityksen yksi henkilöstöstrategian kulmakivistä.

Coronaria
  • Toimiala: Terveydenhuolto
  • Työntekijöitä: 3500 hlö
  • Toimipisteitä: Satoja ympäri Suomen
  • Pyöräetu käytössä: 2021/11 alkaen

”Kun työsuhdepolkupyörä lanseerattiin, meillä heräsi kiinnostus hyvinkin nopeasti. Olemme lähtöisin pyöräilykaupunkina tunnetusta Oulusta, joten työsuhdepolkupyörä tuntui heti hyvältä lisäykseltä jo valmiiksi laajoihin henkilöstöetuihimme”, HR Business Partner Iisa Saastamoinen kertoo.

”Työsuhdepyörästä ja sen hankintamahdollisuudesta oli tullut kyselyitä työntekijöiltämme jo ennen kuin itse aloimme asiaa selvittämään, mikä vauhditti starttia. Haluamme kannustaa työntekijöitämme liikunnan harrastamiseen sekä ympäristöystävälliseen tapaan liikkua paikasta toiseen.”

Yrityksen vastuullisuusstrategiaan kuuluu hiilijalanjäljen pienentäminen sekä ympäristön huomioiminen. Työsuhdepyöräetu on osa vastuullista ajattelua. ”Autolla ajetaan vähemmän, kun on hyvä ja toimiva pyörä alla. Samalla päästöt vähenevät ja työntekijöiden hyvinvointi kasvaa.”

KUVA?

Työsuhdepyöräily istuu Coronarian arvoihin ja kannustaa työntekijöitä liikkumaan ympäristöystävällisesti.

(Kuva: Coronaria)

”Olemme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä”

GoByBike nousi Saastamoisen mukaan palveluntarjoajista potentiaalisimmaksi kumppaniksi – kiitos pitkälle jalostetun ja selkeän toimintamallin.

”Meille muodostui nopeasti kuva siitä, että GoByBike pystyy tarjoamaan toimivan kokonaisuuden ja sujuvan yhteistyön. Reilun puolen vuoden kokemuksen perusteella voimmekin sanoa, että olemme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. Asiakaspalvelu on nopeaa ja ohjeistukset kattavia.”

”Pyöräedun tarjoaminen ei työllistä työnantajaa kovinkaan paljon, mikä on näin palvelusta vastaavalle henkilölle hyvinkin positiivista. Palvelua myös kehitetään koko ajan, jotta edun tarjoaminen sekä sen hallinnointi olisi työnantajalle entistäkin helpompaa ja sujuvampaa.”

Tutustu yritykseen: https://www.coronaria.fi