Pyöräetu vastaa henkilöstön toiveisiin

Lappeenrannassa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Imatralla toimiva Auto-Kilta Oy kuunteli henkilökuntaa ja toteutti toiveen työsuhdepyörä-edusta. Jo joka viides työntekijä on ottanut edun omakseen.

Auto-Kilta
  • Toimiala: Autoliike
  • Työntekijöitä: 168 hlö
  • Toimipisteitä: 4
  • Pyöräetu käytössä: 2021/10 alkaen

”Haluamme panostaa henkilökuntamme terveyteen ja jaksamiseen, joten työsuhdepyöräetu vastaa erittäin hyvin aktiivisen henkilöstömme toiveisiin. Pyöräetu tukee myös jo aiemmin käytössä olleita liikuntaseteleitä sekä istuu vastuullisen toimintamme perusarvoihin”, toimitusjohtaja Aki Savolainen kertoo.

Toimijavertailun kautta Auto-Kilta valitsi kumppanikseen GoByBiken – kiitos kilpailukykyisen hinnoittelun sekä sujuvan ja nopean asiakaspalvelun. Palvelun käyttö on Hulkkosen mukaan helppoa ja joustavaa niin työnantajan kuin työntekijän näkökulmasta. Kustannus on kohtuullinen eikä toteutus lisää työnantajalle hallinnollista työtä.

”Työsuhdepyöräetu aloitettiin marraskuussa 2021, ja kokemukset ovat innostavia. Noin 20 prosenttia työntekijöistämme on jo työsuhdepyöräilijöitä. Yksi palvelun parhaita puolia on sekin, että itselleen mieluisan pyörän voi hankkia mistä tahansa”, Savolainen sanoo.

Tutustu: https://www.autokilta.fi/

KUVA?

GoByBiken palvelun käyttö on Aki Hulkkosen mukaan helppoa ja joustavaa niin työnantajan kuin työntekijän näkökulmasta.

(Kuva: Auto-Kilta Oy)